Forma 1 - Márk Webber nem kér Vettel segítségéből

Bár a Red Bull csapatutasítással is hajlandó lenne támogatni Mark Webbert a világbajnoki 2. helyért zajló küzdelemben, az ausztrál visszautasította Sebastian Vettel esetleges segítségét. Indiában a pole-t megszerző csapattársa mellől indulhat.
A Red Bullnál néhány napja elhintették, hogy akár csapatutasítást is alkalmaznának annak érdekében, hogy Mark Webber megszerezze a második helyet a világbajnokságban. Sebastian Vettel maga sem zárkózott el határozottan az ötlettől, az ausztrál azonban most egyértelművé tette, hogy nem kér a friss kétszeres vb-győztes segítségéből.
 "A csapattól sok mindent lehetett hallani erre vonatkozóan, de tőlem semmit" - szögezte le az Indiai Nagydíj időmérője után. "Nem szeretnék semmilyen pozíciót ajándékba megkapni Sebastian (Vetteltől) az évad hátralevő részében." Webber jelenleg a negyedik helyen áll az egyéni pontversenyben, 13 ponttal lemaradva a második helyezett Jenson Buttontól. Az indiai időmérőn harmadikként végzett, Lewis Hamilton büntetése miatt azonban a pole-t megkaparintó Vettel mellől, a 2. kockából vághat majd neki a versenynek.