Forma 1 - Sennához ment Kiss Ramóna Dubajba?

Kiss Ramóna a barátnőivel utazott el az abu-dzabi Forma–1-es futamra, de volt idejük Dubajba is átruccanni. A színésznő örömmel mesélt az útjáról, de Bruno Sennáról nem beszélt. Szépségkirálynő és modell barátnőjével együtt utazott, s a Lotusnak köszönhetően egy hosszú hétvégét tölthetett Abu-Dzabiban Kiss Ramóna, így a helyszínen nézte végig a Forma–1-es versenysorozat legutóbbi nagydíját.
A színésznő a Lotus Ladies Cup versenyzőjeként szeretett bele az autóvezetésbe, a Magyar Nagydíjat követően pedig rossz nyelvek szerint Bruno Sennába is. A futamot követő bulin mindenesetre kompromittáló videó és képek is készültek kettejükről.
Ingyenes apróhirdetés feladása, akár 1 perc alatt is !  NEThirdetes.com
Ramóna a csábításról és szerelemről sosem beszélt, a Bors azonban megtalálta a brazil pilóta barátnőjét, aki lapunktól értesült a pesti eseményekről, és bár nyilatkozni nem kívánt, megkeresésünk után Sennát törölte ismerősei közül a legnépszerűbb közösségi portálon.
Ramóna megkeresésünkre azzal kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni, hogy újra találkozott- e Brunóval az abu-dzabi hétvégén. Arról azonban igen, hogy feltehetően versenyzőként visszatér majd Dubajba.
Közel hat éve egy hetet már eltölthettem Dubajban, egy hetilap ajándékaként. Hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a város ennyi idő alatt. Próbáltunk pihenni is, de a pályát is kipróbálhattuk, hiszen tárgyalások folynak arról, hogy jövőre már a mi versenynaptárunkban is benne legyen Abu-Dzabi. Gyönyörű sport ez, beleszerettem – tette hozzá a Barátok közt sztárja, aki a képek tanúsága szerint nemcsak a tengerparton, hanem a pályán, sőt a bokszutcában is szabadon sétálhatott.
Sennának nem hozott szerencsétBruno Senna a tizennegyedik helyről rajtolt az idei futamon, de ezúttal nem volt esélye, hogy pontokat szerezzen a versenyen. A célban tizenhatodikként intették le, azaz két helyet rontott a starthoz képest, és egy kör hátrányt is szerzett a győztes Lewis Hamiltonnal szemben