Öregítették Schumachert a Mercedes szerelői

Michael Schumacher saját, vicces kedvű szerelőinek céltáblájává vált, akik egy retusált fotón öregítették meg néhány évtizeddel. Norbert Haug szerint ebben nem volt semmi célzatos...
Az idén 42 éves Michael Schumacher

Az idén 42 éves Michael Schumacher a visszatérése óta rendszeresen válik különféle poénok céltáblájává a kora miatt. Habár pályafutásának előző szakaszában, 2006-ban ő maga mondta, hogy nem akar "forma-1-es nagypapa" lenni, a jelek szerint sokan máris annak tekintik.
Legutóbb, a Monacói Nagydíj hétvégéjén éppen a Mercedes szerelői sütöttek el egy viccet a kárára: a garázs WC-jének egyik falára kiragasztottak egy photoshopolt képet, amelyen Schumacher ráncos, ősz, és erősen kopaszodik.
A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug szerint azonban ez nem rejtett utalás a hétszeres világbajnok teljesítményére, csak egyszerű ugratás, és különben is fontos, hogy a csapat tagjai ne vegyék túl komolyan magukat. "A falra rengeteg vicces kép van kiragasztva nálunk" - mondta a Bildnek. "Azoknak sem szabad leszokniuk arról, hogy tudjanak nevetni magukon, akik szeretik egymást."
"Ha a srácainknak nem lenne humorérzéke, nem lennének képesek fél óra alatt megjavítani egy rommá tört autót."
Lehet, hogy így van, de azért érdekes lett volna látni Schumacher arcát, amikor először kiszúrta azt a képet a falon...